“Make people enlightened and make the user”-Rahul Walia , MD and Chairman, CIPL

16th May 2013 | By Mouseworld Now Correspondent | 2 Comments

Rahul-Walia-Chairman-CIPLAfter Mr. Rahul Walia took over as MD and Chairman, CIPL, There has been notable traction in business. La an exclusive interview to Mouseworld Now, Mr.Rahul Walia reveals his business priorities, plans and much more…

1.Would you like to reflect upon in brief about CIPL’s background and brand journey so far? 

Ans: We established CIPL on 18th Dec, 2007 with the initiative of developing websites and applications to make a base of web hosting company, where we provide number of options to the people to develop their websites with an additional benefit of earning through applying and placing online advertisements. Till now we have had experience of hosting more than 60000 websites under our company team. This company was started by Mr. Rahul Walia, Chairman and Mr. Diwakar Dhyani, CEO.

2.Would you please brief us about the range of products? How different are they compare to similar product in the market?  

Ans: Corporate Infocom offers full spectrum of IT Services like Software Development, Web designing, BPO & Call Center Services. Our product range includes services such as:

  • Domain and Web Package
  • SEO training school
  • CIOPL
  • Educard
  • Mobile Site Builder

 3.What according to you is your most innovative product and why?

Ans: Most innovative product we have developed is EduCard which allows user study tutorials or course offline in absence of internet.

4. Where do you like to reach by 2020?

Ans: We want to be the best web hosting company of the world.

5. What is your market strategy for Indian market? Any south Asia/overseas plans.

Ans: We focus on our USP i.e. “Make people enlightened and make the user”.

Identically we give them complete information about the products. We provide assistance to our customers in every possible way. We aim at simplifying technology.

6. Would you please reflect upon your range and type of clientele?

Ans: Our products are latest technology based and ever gets updating so our major focus is on young people who have wish to develop their idea through website.

7. Which zone contributes the highest in terms of sales turnover?

Ans: Majorly the turnover is from all the metro cities. Delhi-NCR, Punjab, Mumbai, Pune, Hyderabad and Chennai are few to be named.

8.Your message to channel community…

Ans: Technology is being driven across barriers but meeting up the safe and right use of technology is more important.

 

© Mouseworld Now News Service

Tags: , , , , , , ,

sameer Says:
May 30th, 2013 at 12:36 pm

in the second question answer it mentioned “CIOPL” but its not CIOPL it is COIPL(Corporate Online Institute of Professional Learning)please correct it.

arunkumar Says:
June 10th, 2013 at 10:47 am

wish u success g, app saahe bolrahe..

Leave your comment

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math

What is 6 + 12 ?
Please leave these two fields as-is:

Mouseworldnow Videos
  • r chandrashekhar president nasscom
  • Anant Maheshwari, President, Microsoft India
  • Suresh_Vaswani-220 by 220

Channel News

  • Cloudera Awards Top APAC Partners at annual Partner Summit more...
  • Rashi Peripherals Bags Indywood IT Excellence Award more...
  • Rashi Peripherals Conducts Multi-City Enterprise Partner Meet more...
  • Second Edition of Annual 4.5G & 5G Innovation Summit concludes on a successful note more...
  • Wydr launches India Wholesale E-Fair more...
Subscribe via email

Enter your email address:

Follow us on Facebook
QUESTION HOUR
What does the mouse ask?

Will the spurt in online video advertisement steal the twinkle from the TV ad platform?

View Results

Loading ... Loading ...
Newsletter Registration